Párjaink a világból


Eszterlánc, az esküvői ceremóniamester

Mi, nők, kislánykorunk óta készülünk az esküvőnkre. Kezdetben csak a tükör előtt állva nézegetjük magunkat édesanyánk egyik fehér blúzában és magas sarkú cipőjében, azonban ahogy közeledik a nagy nap, egyre jobban körvonalazódik bennünk a tökéletes esküvő képe. Legyen az nagyszabású vagy szűk körű, hagyományos vagy extravagáns, azt szeretnénk, hogy az esküvőnk felejthetetlen élmény legyen, nemcsak nekünk, hanem szeretteinknek és barátainknak is. Azon a bizonyos napon, azonban úgy érezzük, hogy másképp mennek a dolgok, mint azt előre terveztük: lefoglal minket a tökéletes smink, a frizura, a ruha, és a cipő is máshol szorít, mint eddig. Bízunk benne, hogy a vendéglistáról nem felejtettünk le senkit, és az ültetéssel is minden rendben lesz. Természetes érzés, hogy a kezdeti örömmel teli izgatottságot hirtelen felváltja az aggodalom és úgy látjuk, mintha a napot is egy szürke felhő takarná.

Hogy mindezt honnan tudom?

Én is voltam menyasszony. Immáron öt éve élek boldog házasságban két gyönyörű kisgyermek anyukájaként. Immáron öt éve kapom a visszajelzéseket a rokonságtól és a baráti körtől, hogy életük legjobb esküvője volt a mienk, ceremóniamesterként pedig hétről-hétre átélem a párok örömteli pillanatait, és azon dolgozom, hogy Ti Nagy Napotok is egyszeri és megismételhetetlen élmény legyen mindenki számára.

A boldogságot nem lehet ajándékba kapni. Egyetlen titka: adni, mindig csak adni. Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, és sok-sok önzetlen tiszta szeretetet.

Goethe

Te vagy a lélegzet s
minden szívdobbanás
Te vagy a születő gondolat,
A magamba zárt vallomás
Te vagy a vágy,
Ami ébren tartja az álmokat.
S ami én nem vagyok,
Minden más is te vagy!

Kirsch Péter

Már bejelöltél?A csapat

csapat

Kik vagyunk és miért csináljuk? Nőként tudjuk, hogy mi mindenre kell odafigyelni egy esküvőn…

Galéria

Esküvői képek

Munkáink során rengeteg esküvőn számtalan kép készült. Most ezek közül mutatunk meg párat, a legfrissebbek közül.

Akiket ajánlunk

Marianna_és_Pali_20140523_4_esküvő_Eszterlánc_Ceremóniamester

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a párok az esküvő szervezése során elvesznek a különböző esküvői szolgáltatók forgatagában.