A csapat

Tapasztalt női ceremóniamesterből álló csapatunk biztosítja Önnek, hogy a Nagy napon minden zökkenőmentesen alakuljon


Eszter: Kommunikáció és női empátia

magyar, angol

Az én életemben a személyes élmény a legfontosabb. Legyen szó akár utazásról,  baráti összejövetelről vagy családi eseményről. Szeretek elmélyülni benne, hogy az átélt pillanatok megragadjanak a lelkemben. Azon szerencsések közé tartozom, akik imádják a munkájukat, így minden esküvőt is egyedi élményként élek át. Vallom, hogy ezt a varázslatot kell a párjaimnak és násznépüknek is átadnom, és annak érdekében munkálkodnom, hogy nekik semmi más dolguk ne legyen, mint elmélyedni az öröm minden pillanatában.

Ceremóniamesterként abban hiszek, hogy ez a feladatkör túlmutat a programok levezénylésén, a hangulatteremtésen és a násznép terelgetésén. Én ezt egy sokkal összetettebb feladatnak élem meg. Célom, hogy a vendégeken kívül az ifjú pár is jól érezze magát a saját esküvőjén, hogy úgy érezze, minden körülmények között süt a nap és kék az ég.

Az emberekkel való kommunikációt, az események kézben tartását és a váratlan helyzetek kezelését nem akármilyen „rázós terepen” tanultam meg, éveken keresztül dolgoztam telepített idegenvezetőként a Közel-, és a Távol-Keleten.

Hazatérve ezeket a tapasztalatokat ültettem át az esküvők területére, hogy az mind a pár mind a násznép számára egy felhőtlen ünnep legyen- ezért vagyok én.

Kedves Eszter,

Szeretnénk itt is megköszönni, hogy profizmusoddal, kedvességeddel és határozottságoddal zökkenőmentessé és egyben felejthetetlenné tetted életünk legszebb és legboldogabb napját. Tudtuk biztos kezekben vagyunk és nem aggódtunk semmiért egy percig sem…. nagy terhet vettel le a vállunkról ezzel, és így még inkább alkalmunk nyílt arra, hogy megélhessünk minden egyes pillanatot az esküvőnkből. Így kettőkor még nyugodtan ebédelhettem apró izgalommal fűszerezve a levest 🙂

Kívánom minden leendő házasulandó párnak, hogy ilyen ceremóniamesterük legyen, mint Te, hiszen észrevétlenül tartottal kézben mindent, mosolyogva es könnyeden. 🙂

Köszönjük & Köszönjük & Köszönjük
Millio puszi
Feri & Letti

Erika: nyelvek forgatagában

magyar, orosz, spanyol, angol

Legyen szó hagyományos vagy modern esküvőről, ha a menyasszony vagy a vőlegény külföldi és a
hozzájuk érkező násznép elveszve érzi magát az esküvői forgatagban, segítségemmel könnyedén
áthidalható a bábeli zűrzavar. Otthonosan mozgok a soknyelvű és különböző kultúrájú környezetben,
évekig éltem külföldön, orosz és magyar az anyanyelvem, és folyékonyan beszélek angolul és spanyolul.

Ceremóniamesterként és szimbolikus szertartásvezetőként 2014 óta segítem a párokat abban, hogy az
esküvőjük napja személyre szabott, gördülékeny és emlékezetes legyen. Többnyire kétnyelvű esküvőkön szoktam ceremóniamesteri feladatokat ellátni, de volt már példa három és négy nyelvű esküvőre is; bárhogy is legyen, örömmel segítem a párt és a vendégeket abban, hogy ne statisztái, hanem aktív szereplői legyenek a régóta várt eseménynek.

Dear Erika,

Everybody loved you very much! You organized everything perfectly, you are nice, kind, and you managed all the situations very well!

You were the perfect ceremony master for us!

Thank you!
Kiss, hug
Alex & Bius 🙂

Edina: egy örök emlék

magyar, angol

Az életünk során rengeteg különböző vágyunk és elképzelésünk van a nagy pillanatokról. Mégis van egy, amire mindannyian születésünk óta gondolunk: hogy az esküvőnk igazán rólunk szóljon és felülmúlhatatlan legyen számunkra. Egyedi és megismételhetetlen. És hogy ehhez a tervünkhöz majd minden a legjobban alakuljon.

Az én utam ebben majd’ harminc évvel ezelőtt kezdődött: akkor léptem először színpadra, akkor dolgoztam először esküvőn és akkor köteleztem el magam a rendezvények és közösségi események mellett. Tudtam, hogy nekem itt a helyem, hogy ebben megtaláltam magam: ha énekelhetek, ha műsorvezető lehetek, ha rendezvényeket szervezhetek. És az eltelt idő engem igazol: szakmai múltam során számtalan rendezvényen vezettem műsort, énekeltem, szerveztem és több tucat esküvőn szerepeltem már műsorvezetőként, rendezvényszervezőként, ceremónia-mesterként.

Esküvői ceremóniamesterként abban segítek Önöknek, hogy ez a megismételhetetlen emlék hibátlan, bensőséges, meghitt és egyedi legyen. Pont, amilyenek Önök is. Hogy az a valaki legyek, aki Önök helyett, de Önökért van. Hogy a szempillantásukból tudjam, mit szeretnének. Hogy a násznép is önfeledt lehessen, mert a fiatal pár önfeledt. Beszélek, invitálok, felkérek, énekelek, játszom, és ha kell, hallgatok.

A tapasztalatom garancia arra, hogy a nagy napon Önöknek is segítséget nyújtok majd, minden problémát megoldok és mindenkit megmosolyogtatok.

Kedves Edina!

Mi, és talán az egész násznép nevében beszélhetek, meghajlunk a teljesítményetek előtt! Edina, neked külön köszönjük a rengeteg munkát, a bevállalásokat. Szuperül vezényeltél, szuperek voltak a programok! Isteni vagy! 🙂

NAGYON KÖSZÖNJÜK!
Millió puszi
Zsuzsi és Matyi

Zsuzsa: A mosoly nagykövete

magyar, német

Nőként azt tapasztaltam az életem során, hogy egy jó szó és egy őszinte MOSOLY az adott
pillanatban minden problémát, aggályt meg tud oldani. A MOSOLY a kulcs két gyerek, két felnőtt,
két nemzetség között létrejövő barátságban.

Egy szerelem is úgy kezdődik, hogy két ember egymásra mosolyog. Ez a MOSOLY kíséri végig
őket életük során, és a nagy napon is, amikor is az egész napnak az örömről, a boldogságról és
az ehhez tartozó mosolyról kell szólnia….

Esküvő? Násznép? Mindenkinek tetszeni fog? Jól fogjuk magunkat érezni? Ezek a kérdések
minden esküvő előtt felmerülnek a házasulandókban…

Mindig is imádtam az esküvők légkörét, a misztikumot, ami végigkíséri az egész napot, a
gyönyörű ruhákat, a szerelmet. Kislánykorom óta a színpad közelében élek, igazi bálozós
csajként nőttem fel egy sváb kisvárosban. Gyerekkorom óta beszélem a német nyelvet,
köszönhetően az otthonról hozott nyelvtudásnak és a sok németországi látogatásomnak. A
színpad, a műsorvezetés, a konferálás, a szervezés az életem meghatározó része ugyanúgy,
mint a tánc.

Ha engem választanak esküvőjük ceremóniamesterének, garantálom a jó hangulatot, a sok
táncot (igény szerint tradicionális magyar tánctanítással), a zavartalan lebonyolítást, és azt, hogy
a külföldiek is igazán otthon érezzék magukat! Az ifjú párnak és a násznépnek csak ünnepelnie
kell, minden más az én dolgom! Ha találkozunk és egymásra mosolygunk, eltűnik minden
aggodalom és helyébe örömteli várakozás kerül!

Szia Zsuzsi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat, hatalmas segítség voltál hogy minden gördülékenyen menjen, már az esküvőre készülés heteiben is mindig segítettél a szervezésben, nagyon örülünk hogy téged választottunk, a játék is tök jó volt amit játszottunk, pedig ugye nem is akartunk játszani de nem bántuk meg! Úgy ahogy van az egész napunk, esténk szuperül sikerült, ehhez nagyon nagyban hozzájárultál! 🙂

Örülünk hogy megismerhettünk, fotókat küldünk!

Hálás köszönettel, puszi
Orsi és Chris

Eszó: Szívvel és lélekkel

magyar, olasz, görög, francia, angol

Végy egy többnyelv-szakos bölcsészt, fűszerezd diplomáciai tanulmányokkal és érzékkel, adj hozzá
bőséges projektmenedzsment és rendezvényszervezői tapasztalatot, végül az egészet borítsd be a
szokásosnál nagyobb mennyiségű lelkesedéssel, türelemmel és az emberekre való ráhangolódás
adottságával. Röviden így foglalnám össze, mit is érdemes rólam tudni.

Mindezek után hogyan kerültem az esküvők világába? Ezt is a nyelveknek köszönhetem: kezdetben a tanítványaim kértek fel, hogy az esküvőjükön segítsem a külföldi vendégeket, legyek nemzetközi
háziasszony. Ez a fajta törődés, nem munka volt, hanem valóságos örömforrás: sok törődést,
szeretetet adhattam és rengeteget kaptam. Számomra pedig ez a kulcsfontosságú: úgy helyt állni,
hogy a lelkesedés és a szeretet legyen a meghatározó. Mert ez egy olyan feladat, amit csak
szeretettel és lelkesedéssel lehet végezni.

Hiszek abban, hogy egy ilyen szerepben, amikor két ember életének egyik legfontosabb napjáért
vagyunk felelősek, csak úgy sikerülhet igazán jól teljesíteni, ha a munkakapcsolaton túllépünk, szinte baráttá is válunk. Így tudok teljes szívvel Rátok hangolódni, Titeket és Rátok figyelve a készülődés heteiben és a Nagy Napon is azon dolgozni, hogy Nektek csak magatokra, egymásra kelljen figyelnetek.

Én pedig jelen leszek hol az események középpontjában, hol a háttérben (hol mindkét helyen
egyszerre), és leszek egyszerre háziasszony, műsorvezető, tolmács, barát.

Legyen szó ceremóniamesteri szerepről vagy szertartásvezetésről, én ugyanazzal a mindent elsöprő lelkesedéssel vetem magam bele, mert hiszem, hogy csak így érdemes… szívvel és lélekkel.

Kedves Eszó!

Szerintem az esküvő mindenki számára szép emlék marad, úgy gondolom, hogy sikerült mind a magyar, mind az olasz vendégeknek meglepetésekkel szolgálnunk. A fotós lányok is azt mondták, hogy ritkán szoktak ilyen bulit látni. Annak örültem, hogy az olaszoknak tetszettek a magyar slágerek (még énekelték is őket), a magyaroknak pedig nagyon tetszett a pizzica 🙂

Remélem, hamarosan találkozunk Potenzában!
Szabina és Giuseppe

MICI: CSAK SEMMI PÁNIK!

MAGYAR, ANGOL, HOLLAND, FRANCIA

Évszakok és emberek örök körforgásában élünk. Nap mint nap játszunk kisebb-nagyobb szerepeket mások életében: a néni a villamoson, akinek átadjuk a helyünket; a kedvenc zöldségesünk a piacon, akinél mindig finom a paradicsom és széles a mosoly; vagy akár a koldus, akinek munkába menet dobunk egy százforintost a poharába. Vannak, akik hosszú időre belopják magukat az életünkbe és a szívünkbe, vannak, akik csak a zsebtolvajlásig jutnak. Néha azonban egy pillanat is elég, hogy örök nyomot hagyjunk valakiben.

Egy ceremóniamester, ha úgy tetszik, tiszavirág-életű egy pár életében. Találkozásunkat hosszú hónapok, évek boldog együttélése, vidám pillanatai előzik meg, a nagy napot követően pedig a pár boldogan él, míg meg nem hal. Mi ehhez képest egy nap? Az az egy nap azonban mégis roppant fontos, és épp ezért elengedhetetlen a jó közös munka is. Azért, hogy az a nap ne a rohanásról szóljon, a fel nem varrt gombokról, az elkésett koszorúslányokról, a telefonját fel nem vevő sofőrről, hanem az izgatott készülődésről, az örömkönnyekről, a gratulációkról, az utánozhatatlan újházi tyúkhúslevesről, na meg a táncról, barátokról, családról. 

A ceremóniamester híd a tervezés és a megvalósítás között. Gondunk van arra, hogy nektek ne legyen, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy fergeteges és igazán felejthetetlen legyen a Nagy Nap. S bár való igaz, hogy az alkohol gyönyörűen áthidalja a diplomáciai szakadékot, egy esküvőn szükség van arra, hogy a nyelvi- és kulturális hézagok is be legyenek foltozva – legyen szó holland, francia, angol vagy bármely más származású vendégekről.

Dear Mici,

We had an amazing day and it was certainly a day we will remember. We talked about several times since Saturday, that there is nothing we would have done differently.

We are very grateful that you were there to help us make the day even better. We cannot imagine how we would have dealt with all of this ourselves, so thank you so much! You did an amazing job!” (E&S)

„Hi

Erg laat maar toch nog heel erg bedankt, je hebt te trouwerij van [D&B] tot in de perfectie geregeld. De combinatie Nederlands en Hongaars liep vloeiend in elkaar over zodat we geen woord hoefden te missen, ook onze duo presentatie was pefect. Vorige week kregen we de foto’s te zien, wat een sprookjes huwelijk.

Nogmaals 1000 maal dank

groetjes” (Az örömszülők)

SANDY: ŐSZINTE ÖRÖMMEL

MAGYAR, ANGOL, OROSZ, PORTUGÁL

Véleményem szerint az életben a legszebb élmény az, amikor érezzük, hogy valaki boldog.

Engem a mindennapokban és ceremóniamesterként is ez a csodálatos érzés motivál. Jelenlétemmel igyekszem boldog, felszabadult és kellemes légkört teremteni nektek és a násznépnek, hogy a nagy nap csakis a felejthetetlen pillanatok megéléséről, a közös ünneplésről szóljon.

Az esküvőt megelőző beszélgetéseken, találkozókon mindig az a célom, hogy megismerjem az elképzeléseiteket, hogy összhangba kerüljünk és egy jó kis csapatként merüljünk bele az előttünk álló készülődésbe.

Ceremóniamesterként én is egyfajta dekorációja leszek az esküvőtöknek, ezért egyik legfontosabb feladatomnak tartom azt, hogy harmonizáljak a megálmodott esküvőtök stílusával, hangulatával legyen szó akár angol, akár magyar, orosz vagy portugál menyegzőről. Nőként sokféle szerepben kell helytállnunk az életben, s ezáltal rengeteg tapasztalattal gazdagodhatunk. Ezeket a tapasztalatokat alkalmazva, női ceremóniamesterként egy ezerarcú szuperhősként működöm. Szuperképességem segítségével képes vagyok azzá változni, akire nektek, a násznépnek éppen szüksége van. 

Így válok az esküvőtök dekorációjának szerves, harmonikus és nem utolsó sorban mosolygós részévé, aki veletek együtt örül majd a boldogságotoknak.

Sandy egy igazi tünemény!!!: ) Egészen a kezdeti egyeztetésektől a szertartás utolsó mozzanatáig végtelen türelemmel és kedvességgel működött együtt velünk. A szertartás elképesztően személyes és megható volt. Nagyon köszönünk mindent!

Rita és Emir

“Hello Sandy
Thank you so much, you made the day really special and we are super happy to have chosen you as our master of ceremonies.


Take care
Paulo and Judit”

LINDA: BIZALOM ÉS ODAADÁS

MAGYAR, ANGOL, OROSZ

Életem során mindig a személyes kommunikáció volt számomra a legfontosabb, és megítélésem szerint ez is a legnagyobb erősségem. Hiszem, hogy egy kedves mosoly, egy odaillő és megfelelő hangsúllyal kimondott szó döntő lehet és alkalmas a legnehezebb helyzetek kezelésére is. Vallom, hogy mind munkánk során, mind a magánéletben, emberi kapcsolataink vonatkozásában a legfontosabb az, hogy miként kommunikálunk. Az esküvő az emberek életének egyik legfontosabb napja, melyet hosszas előkészület előz meg. Természetes, hogy ilyenkor a résztvevők, elsődlegesen az ifjú pár is feszültebbek a szokásosnál, hiszen a Nagy Napon mindennek tökéletesnek kell lennie. Ezekben a helyzetekben és pillanatokban kiemelkedően fontos a kommunikáció és a feszült helyzetek megfelelő kezelése, hogy a résztvevők maximálisan komfortosan érezzék magukat és bízzanak magukban, bennem, és abban, hogy minden az eltervezetteknek megfelelően fog alakulni. Teljes mértékben multikulturális háttérrel rendelkezem, édesanyám orosz, édesapám jordán, mégis születésem óta Budapesten élek. Beszélt nyelveim a magyaron kívül orosz és angol. Ennyi kultúra és hagyomány születésem óta tartó paralel ismerete sokat segít abban, hogy a többnyelvű- és kultúrájú esküvők során hamarabb felismerjek, átlássak és hatékonyabban kezeljek bizonyos helyzeteket, annak érdekében, hogy az esküvő minden résztvevő számára maradandó és a lehető legtökéletesebb élmény legyen.

Дорогая Линда! Мы очень благодарны тебе за помощь и за все, что ты сделала для нас. Очень были рады с тобой готовиться к нашему празднику, который прошёл прекрасно. Все было очень хорошо организовано и продумано. Благодаря тебе у всех было отличное настроение. Мы очень всем довольны. Если ктото из наших знакомых будет заключать брак, то именно тебя предложим для проведения свадьбы! Огромное тебе спасибо! Всего тебе доброго!Kapcsolat

Kérdése vagy a Nagy Napról? Tanácsra, segítségre van szüksége, de leginkább egy Ceremóniamesterre? Akkor csak kattintson…

Galéria

Munkám során rengeteg esküvőn számtalan kép készült. Most ezek közül mutatok meg párat, a legfrissebbek közül.

Szertartás

Gyakran szembesülök azzal, hogy a párok az esküvő szervezése során nem találnak megfelelő zenekart, dekoratőrt vagy ruhát.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás